print('');

MaskerAide

MaskerAide

MaskerAide är ansiktsmasker i tyg som består av ett tunt fibertyg indränkt i koncenterat serum som är berikat med både vitaminer och näringsämnen. Tygmaskerna är skurna för att passa ansiktets konturer och har flera fördelar jämfört med traditionella ansiktsmasker:

Funktionell design – Tygmaskerna är lätta att använda och kladdar inte. Förpackningens storlek gör att de är portabla och att de passar utmärkt för resor.

Kylande effekt – Tygmaskerna har en kylande effekt, vilket stimulerar blodcirkulationen och får musklerna i ansiktet att slappna av.

Förstärkt effekt – Tygmaskerna blockerar luften från att påverka huden, detta öppnar upp hudens porer och möjliggör bättre upptag av vitaminer och näringsämnen!

Återfuktar på djupet – Tygmaskerna återfuktar huden på djupet för att eliminera torr hy och åldrande.

Miljövänlig – utsläpp i luft och vatten under produktionen av dessa tygmasker är betydligt lägre i jämförelse med tillverkningen av andra ansiktsmasker som finns på marknaden idag.

Giftfri – De kemikalier som används för att framställa våra ansiktsmakser är ofarliga för djur och natur. Vi är stolta över att ha en återvinningrad på 99,5% i processen där cellulosan behandlas, den lilla kvarvarande mängden bryts ned i biologiska reningsanläggningar. Tygmaskerna är inte blekta med starka kemikalier.

Serumet som tygmaskerna är indränkta i består av arganolja, vitaminer och näringsämnen. Utöver dessa ingredienser tillkommer några särskilt utvalda ingredienser till varje mask för att få bukt med olika bekymmer. MaskerAide fokuserar på att ha så få ingredienser som möjligt och att inte ha ingredienser som kan framkalla allergi hos användaren.

MaskerAide använder två olika typer av serum i tygmaskerna: Det ena serumet är ett genomskinligt serum som är lättare i konsistensen, dessa masker passar bra att använda på dagtid och innan sminkning (All Nighter, Detox Diva, Pre Party Prep). Det andra serumet är krämigare och passar bäst att använda på kvällen och för avkoppling.( Beauty Rest'ore, I Don't Wanna Grow Up, Weather Warrior)

Alla masker från MaskerAide är fria från: Parabener, färgämnen, mineraloljor, artificiella dofter, bensofenon och glycerin.

Formulan är väldigt skonsam mot huden vilket innebär att ansiktsmaskerna från MaskerAide kan användas på alla hudtyper.

6 artiklar

per sida

Fallande ordning