print('');

Hawaiian Tropic

Hawaiian Tropic

Hawaiian Tropic - sommar på flaska! Sagan om Hawaiian Tropic har sin början på Hawaii, då grundaren Ron Rice upptäckte att arbetarna som plockade kokosnötter hade ett knep för att inte bränna sig i solen. De smorde in sig med en blandning av kokosnöt, frukter och örter och skyddade sig därmed mot solens starka strålar. Ron Rice gick vidare med upptäckten och 1969 tillverkades den första flaskan Hawaiian Tropic med sin omisskännliga kokosdoft och tropiska ingredienserna. Resten är historia …

I sortimentet idag hittar du allt från de klassiska sololjorna till sun lotions och brun-utan-sol - alla dermatologiskt testade och med härliga tropiska dofter och ingredienser! Solskyddsprodukterna skyddar mot UVA- och UVB-strålar och är vattenresistenta upp till 80 min - vilket betyder på att du kan njuta av solen på ett säkert sätt!

Skin Cancer Foundation
Alla Hawaiian Tropics produkter som innehåller SPF 15 eller högre, rekommenderas av den ideella organisationen International Skin Cancer Foundation. Dessa produkter bär ett sigill som visar att de motsvarar de höga krav som Skin Cancer Foundation ställer.

Sedan 1979 har Skin Cancer Foundation satt standarden för att utbilda allmänheten och den medicinska professionen om hudcancer. Skin Cancer Foundation är en organisation som bland annat informerar om vikten av att förebygga cancer med hjälp av solskydd, behovet av tidig upptäckt och snabb och effektiv behandling.

 

Alla Hawaiian Tropic solskydd är:

UVA- och UVB-skyddande!

Vattenresistenta upp till 80 min!

Dermatologiskt testade!

4 artiklar

per sida

Fallande ordning