print('');

Allmänna Köpvillkor

Om du är under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss. Bedrägeriförsök polisanmäls alltid av oss.

 

Betalning


Kortbetalning
Du kan betala med Visa eller Mastercard direkt på hemsidan. Betalningen sker säkert via DIBS, Nordens ledande leverantör av betallösningar. Med DIBS som partner garanterar vi en säker betalning och vi sparar ingen information gällande ditt kort på vår sida. DIBS uppfyller samtliga krav för PCI-DSS, vill du läsa mer om detta är du välkommen att besöka deras egna hemsida som du hittar på www.dibs.se

Faktura (avgift 29kr)
Vår fakturering sker i samarbete med Klarna AB. Betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med lagstadgat belopp (f.n. 50 kr) samt dröjsmålsränta.

Klarna Konto (delbetalning)
Du väljer varje månad hur mycket du vill betala av på ditt belopp (lägst 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet)
och kan alltid välja att betala av hela beloppet på en gång. Alla dina delbetalningsköp samlas på samma faktura. Betalning sker alltid den sista dagen i månaden. Första betalningen sker i slutet av nästa månad. Årsräntan är för närvarande 19,5%, aviavgiften är 29 kr, ingen uppläggningsavgift. Läs kompletta villkor på www.klarna.se/kontovillkor.pdf

Postförskott
Du betalar samtidigt som du hämtar ut ditt paket på postens serviceställe. Vid val av postförskott som betalsätt tillkommer en extra avgift på 75 kr inklusive moms. Val av Postförskott som betalsätt är bara möjligt inom Sverige.
Paket som inte löses ut debiteras med 250 kr.

 

Frakt

Order beställda före klockan kl. 14.00 skickas från oss samma dag (gäller vardagar) och levereras inom 1-3 vardagar inom Sverige.

Inom övriga EU så varierar frakttiden beroende på land till 2-5 dagar.
Vi levererar för närvarande till samtliga EU länder och alla leveranser sker med Posten. Observera att vi för närvarande INTE levererar till länder utanför EU.

Försenad leverans
Om vi inte kan skicka din beställning inom 1-3 vardagar så meddelas du via e-post.
Om du inte godkänner ny föreslagen leveranstid eller om varan blir försenad vid leveransen så har du rätt att häva köpet utan någon kostnad.

Fraktkostnad

Inom Sverige: GRATIS oavsett beställning!
Till resten av EU: 119kr.


Kvitto/Orderbekräftelse
När du lagt en godkänd beställning så erhåller du ett e-postmeddelande som gäller som orderbekräftelse. Tillsammans med din leverans får du sedan ett papperskvitto.
Om du inte fått en orderbekräftelse inom 30 minuter, vänligen kontrollera att din e-post adress stämmer och meddela oss så skickar vi om bekräftelsen.

 

Ångerrätt & Reklamation

Du har enligt distansavtalslagen rätt att häva ditt köp inom 14 dagar. Ångerfristen börjar gälla den dag du mottar din beställning eller väsentlig del av denna. Ångerrätten gäller endast om varan är i väsentligt oförändrat skick. Du har som kund rätt att undersöka varan men du får inte bryta plomberingar eller prova produkten. Vid utnyttjande av ångrrätten är kunden ansvarig för både returkostnad och att varan kommer fram hel. Kontakta alltid kundtjänsten via e-post innan du skickar tillbaka en vara.

Ångerrätt är ej tillämplig för företag. Vid godkänd reklamation/hävning av köp så återbetalar vi summan för din beställning inom 30 dagar.
Vid nyttjande av ångerrätt vänligen använd följande adress

Beauty Zone Scandinavia AB
Granängsringen 55 C
135 44 TYRESÖ

Reklamation
Är din vara skadad eller felaktig måste du reklamera varan inom skälig tid. Vi rekommenderar att reklamationen görs på baksidan av följesedeln.
Beskriv felet noggrant och ange om du vill ha ny vara eller pengarna tillbaka. Vid godkänd reklamation ersätter vi givetvis dig för eventuella returfraktkostnader.
Vid reklamationer används samma adress som för ångerrätt

Beauty Zone Scandinavia AB
Granängsringen 55 C
135 44 TYRESÖ


Personuppgifter
Vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar i enlighet med Personuppgiftslagen. Vi garanterar att inga uppgifter om dig säljs eller används till reklamutskick från tredje part, utan endast används internt av oss. Din e-postadress används till orderbekräftelsen samt till övrig information om din beställning. Vill du göra ändring av uppgifterna eller bli borttagen ur registret ber vi dig kontakta vår kundtjänst. Information om din beställning lämnas ut till Klarna om du har valt något av Klarnas betalningsalternativ hos oss. Vill du ta del av vilka uppgifter vi har sparade om dig, vänligen kontakta oss.

Tvist
Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

Övrigt
Fakta och prisuppgifter lämnas med reservation för tryckfel, ev. oriktigt angivna tekniska specifikationer samt för slutförsäljning.